Smash burger

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de vedella és molt rica en ferro i vitamines del grup B, com la B12, nutrients que contrubeixen a la formació i el manteniment dels glòbuls vermells.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g de carn de vedella picada una vegada

    300 g de carn de porc picada una vegada

    8 làmines de formatge cheddar

    4 fulles de cabdell d'enciam

    4 cogombrets en vinagre

    4 panets per a hamburguesa

    40 g de mostassa de Dijon

    Pebre negre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem la carn picada en un bol i la salem. També hi posarem una mica de pebre i una cullereta de postres de mostassa.
  2. Ho barregem tot bé. Ho podem fer amb forquilles o amb les mans ben netes, o us podeu posar uns guants.
  3. Un cop tot està barrejat, dividim la carn en vuit boles.
  4. Posem una paella gran als fogons amb foc alt.
  5. Hi posem dues pilotes amb un punt d'oli.
  6. Aixafem les boles amb una premsa per a hamburgueses, on també hi haurem posat una mica d'oli, perquè quedin primes. Si no teniu cap premsa, podeu fer servir una espàtula i anar aixafant-les.
  7. La cocció és ràpida. Al cap d'uns tres minuts podeu girar les hamburgueses.
  8. A sobre de cada hamburguesa hi posarem una làmina de formatge cheddar.
  9. Tapem la paella perquè el formatge es fongui.
  10. Com que les hamburgueses són molt primes, ja estaran cuites i traurem la paella del foc.
  11. Obrim els panets i els hi posem una mica d'oli.
  12. Els posem en una planxa per la banda on hi hem posat l'oli i així quedaran cruixents per dins.
  13. Tallarem els cogombrets a rodanxes.
  14. Untem la part inferior del pa torrat amb una mica de mostassa. Si ho preferiu, podeu posar-hi quètxup, maionesa o una altra salsa que us agradi.
  15. A sobre de la salsa, hi posarem els cogombrets.
  16. També col·locarem les dues hamburgueses cobertes pel formatge cheddar fos, una sobre l'altra.
  17. Cobrim les hamburgueses amb un parell de fulles de cabdell d'enciam.
  18. Posem la part superior del panet torrat. I ja tenim l'entrepà de smash burger llest.
Anar al contingut