Snack de cigrons

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cigrons són un llegum molt nutritiu, aporten energia, proteïnes vegetals, vitamines, minerals i molta fibra si es mengen amb la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    150 g de cigrons cuits

    Flocs de caiena

    Comí en pols

    Sèsam torrat

    Oli OVE

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Colem 150 g de cigrons i -un cop escorreguts- els passem per paper absorbent. Després els passem a una safata. 
  2. Aboquem els cigrons a una paella, que tapem. Els saltem una estona amb un bon raig d'oli. 
  3. Preparem un assaonat posant en un bol uns flocs de caiena, una culleradeta generosa de comí en pols, pebre negre i sal. Ho barregem bé. 
  4. Aboquem el contingut a sobre dels cigrons i ho barregem bé. 
  5. Emplatem amb una mica de sèsam torrat per sobre. 
Anar al contingut