Snacks 3F

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El llegum ens aporta energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a l'hummus de mongeta del ganxet:
  • 200 g de mongeta del ganxet cuita
  • un polsim de pebre blanc mòlt
  • un polsim de sal
  • oli verge extra
  • una cullerada de vinagre chardonnay
  • encenalls de pernil de gla
  • bastonets de pa
  • "Fingers" de pollastre:
  • ou batut
  • 200 g de patates xips de bossa
  • un quinto de cervesa
  • oli verge extra
  • 100 g de farina
  • 2 culleradetes de sal
  • 2 pits de pollastre
  • Llesques amb formatge i botifarra:
  • pa
  • formatge Ermessenda
  • tomàquet de sucar
  • farigola
  • botifarra negra

PREPARACIÓ

Per a l'hummus de mongeta del ganxet:



1. Triturem la mongeta amb una batedora amb una mica d'oli verge extra. Hi afegim la cullerada de vinagre sense deixar de triturar. Ho rectifiquem de sal i pebre. La posem en una mànega pastissera. Ho servim en un bol i hi posem uns quants encenalls del pernil de gla per sobre i hi clavem uns bastonets de pa.



Per fer els "fingers" de pollastre:



1. En un bol posem 100 g de patates esmicolades, la farina, el quinto, la sal i l'ou... i amb tot això fem la pasta d'arrebossar.



2. Tallem el pollastre a tires de la mida d'un dit.



3. Dins d'un altre bol esmicolem la resta de patates.



4. Suquem els dits a la pasta d'arrebossar, i just després les passem pel bol de les patates.



5. Ho fregim uns 2 minuts a foc mitjà i ho reservem sobre paper de cuina per treure'n l'excés d'oli.



Per fer els talls de formatge i botifarra:



1. Tallem el pa a llesques, el suquem amb el tomàquet. Hi escampem bocins del formatge Ermessenda, una mica de botifarra i farigola.



2. Ho posem 2 minuts al forn a 180 graus.
Anar al contingut