Sopa amb verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mongeta verda és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant, molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids i volen perdre pes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA 

    450 ml de brou de verdures 

    40 g de pèsols congelats 

    25 g de cuscús 

    3 mongetes tendres 

    Mig porro 

    Aromàtiques fresques 

    Oli OVE 

    Pebre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Escalfem en una cassola un raig d'oli OVE. 
  2. Tallem a rodelles mig porro. Afegim a la cassola el porro a rodelles i una mica de sal. Tapem i el fem suar un minut.  
  3. Tallem al biaix 3 mongetes tendres i les reservem un moment. 
  4. Aboquem a la cassola 450 ml de brou de verdures, les mongetes i 40 g de pèsols congelats. Ho coem tapat 5 minuts quan comenci a bullir.  
  5. Passats els 5 minuts, apaguem el foc, destapem la cassola i hi aboquem 25 g de cuscús. Remenem i ho deixem un minut. 
  6. Servim la sopa i l'acabem amb unes fulles de julivert. Sopa de verdures a punt per menjar. 
Anar al contingut