Sopa amb verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La mongeta verda és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant, molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids i volen perdre pes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA
450 ml de brou de verdures
40 g de pèsols congelats
25 g de cuscús
3 mongetes tendres
Mig porro
Aromàtiques fresques
Oli OVE
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem en una cassola un raig d'oli OVE.
- Tallem a rodelles mig porro. Afegim a la cassola el porro a rodelles i una mica de sal. Tapem i el fem suar un minut.
- Tallem al biaix 3 mongetes tendres i les reservem un moment.
- Aboquem a la cassola 450 ml de brou de verdures, les mongetes i 40 g de pèsols congelats. Ho coem tapat 5 minuts quan comenci a bullir.
- Passats els 5 minuts, apaguem el foc, destapem la cassola i hi aboquem 25 g de cuscús. Remenem i ho deixem un minut.
- Servim la sopa i l'acabem amb unes fulles de julivert. Sopa de verdures a punt per menjar.