Sopa cremosa de bròcoli
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els festucs són rics en greixos cardiosaludables, també en vitamines i en minerals, i tenen un bon contingut en proteïnesAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA
200 g de bròcoli
30 g de festucs
300 ml de brou de pollastre
1 gra d'all
Mitja ceba de Figueres
Oli OVE
Mantega
Nata
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Tallem a làmines grosses 200 g de bròcoli. En reservem una mica.
- Tallem a bresa mitja ceba de Figueres i la posem juntament amb el bròcoli a la base de la fregidora d'aire.
- Ho amanim amb oli, sal i pebre i hi afegim un gra d'all. Ho courem 10 minuts a 180º.
- Posem en un pot 300 ml de brou de pollastre i 30 g de festucs sense clova. Ens en reservem uns quants. Escalfem el pot.
- En un got americà hi posarem l'all cuit pelat, el bròcoli ja cuit, la ceba ja cuita i el brou calent amb els festucs. Ho turbinem dos minuts. Un cop turbinada, hi afegim una nou de mantega i ho tornem a emulsionar.
- Tallem una mica del bròcoli reservat com si fos cuscús i uns quants festucs, que també havíem apartat a trossets.
- Emplatem la sopa cremosa i hi afegim el bròcoli i festucs reservats. Per últim hi aboquem un rajolí de nata per sobre.