Sopa cremosa de bròcoli

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els festucs són rics en greixos cardiosaludables, també en vitamines i en minerals, i tenen un bon contingut en proteïnesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA 

    200 g de bròcoli 

    30 g de festucs 

    300 ml de brou de pollastre 

    1 gra d'all 

    Mitja ceba de Figueres 

    Oli OVE 

    Mantega 

    Nata 

    Sal 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a làmines grosses 200 g de bròcoli. En reservem una mica. 
  2. Tallem a bresa mitja ceba de Figueres i la posem juntament amb el bròcoli a la base de la fregidora d'aire. 
  3. Ho amanim amb oli, sal i pebre i hi afegim un gra d'all. Ho courem 10 minuts a 180º. 
  4. Posem en un pot 300 ml de brou de pollastre i 30 g de festucs sense clova. Ens en reservem uns quants. Escalfem el pot. 
  5. En un got americà hi posarem l'all cuit pelat, el bròcoli ja cuit, la ceba ja cuita i el brou calent amb els festucs. Ho turbinem dos minuts. Un cop turbinada, hi afegim una nou de mantega i ho tornem a emulsionar. 
  6. Tallem una mica del bròcoli reservat com si fos cuscús i uns quants festucs, que també havíem apartat a trossets. 
  7. Emplatem la sopa cremosa i hi afegim el bròcoli i festucs reservats. Per últim hi aboquem un rajolí de nata per sobre. 
Anar al contingut