Sopa d'all amb ou trencat

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'all és un ingredient indispensable de la cuina mediterrània, al que se li atribueixen moltes propietats, tot i que cal tenir en compte que s'acostuma a consumir molt poca quantitat d'aquest aliment.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

    3 grans d'all 

    1 ou 

  • 2 llesques de pa

    Mig litre d'aigua 

  • Pebre vermell dolç 
  • Farigola 
  • Llorer 
  • Sal 
  • Pebre 
  • Oli ove

PREPARACIÓ

  1. Laminem  3 grans d'all pelats
  2. Posem un raig d'oli a una cassola. Un cop sigui calent, hi tirem els alls laminats, una branca de farigola i una fulla de llorer
  3. Ho fregim totQuan els alls estiguin fregits, els traiem del foc. També traurem les aromàtiques. Hem de deixar l'oli a la cassola
  4. Deascartem la crosta de dues llesques de pa i després, les tallem a quadradets. No cal que sigui pa del dia. Posem el pa tallat a la cassola amb l'oli calent i el fregim
  5. Quan estigui fregit, tirem una culleradeta petita de pebre vermell fumat
  6. Ho integrem i abans de que es cremi el pebre vermell, li tirem ¿ litre d'aigua
  7. Tirem els alls fregits
  8. Deixem que arrenqui el bull i ho triturem amb el braç elèctric i fem que torni a bullir
  9. Batem una mica un ou i el tirem al pot amb la sopa
  10. Deixem que cogui un o dos minuts més
  11. Emplatem
Anar al contingut