Sopa d'all amb ou trencat
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
L'all és un ingredient indispensable de la cuina mediterrània, al que se li atribueixen moltes propietats, tot i que cal tenir en compte que s'acostuma a consumir molt poca quantitat d'aquest aliment.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
3 grans d'all
1 ou
-
2 llesques de pa
Mig litre d'aigua
- Pebre vermell dolç
- Farigola
- Llorer
- Sal
- Pebre
- Oli ove
PREPARACIÓ
- Laminem 3 grans d'all pelats
- Posem un raig d'oli a una cassola. Un cop sigui calent, hi tirem els alls laminats, una branca de farigola i una fulla de llorer
- Ho fregim totQuan els alls estiguin fregits, els traiem del foc. També traurem les aromàtiques. Hem de deixar l'oli a la cassola
- Deascartem la crosta de dues llesques de pa i després, les tallem a quadradets. No cal que sigui pa del dia. Posem el pa tallat a la cassola amb l'oli calent i el fregim
- Quan estigui fregit, tirem una culleradeta petita de pebre vermell fumat
- Ho integrem i abans de que es cremi el pebre vermell, li tirem ¿ litre d'aigua
- Tirem els alls fregits
- Deixem que arrenqui el bull i ho triturem amb el braç elèctric i fem que torni a bullir
- Batem una mica un ou i el tirem al pot amb la sopa
- Deixem que cogui un o dos minuts més
- Emplatem