Sopa de bolets i fruits secs
INGREDIENTS
- 80 g de xiitakes frescos
- 300 ml de brou pollastre
- 20 g de molla de pa blanc
- Barreja de fruita seca
- Vi ranci
- Pebre
- Farigola
- Sal
- Oli
PREPARACIÓ
- Posem un pot al foc i un cop el tinguem escalfat i hi afegim un raig d'oli i 80 g de xiitakes ja nets que deixem maltallats. Ho salpebrem i ho saltem durant 2 minuts.
- Mentre es van saltant els bolets, agafem un grapat de fruits secs i els tallem i els reservem.
- Agafem 20 g de molla de pa blanc sec i el maltallem i els reservem a la fusta.
- Al pot dels bolets i hi afegim un raig de vi ranci i ho coem fins que l'alcohol s'evapori i ho reservem.
- Afegim al pot on teníem els bolets i hi afegim el pa tallat, 300 ml de brou de pollastre i farigola i ho coem durant 2 minuts.
- Retirem la farigola i ho triturem al mateix pot.
- Afegim a la sopa els bolets que havíem deixat reservats i ho coem durant 1 minut i mig.
- Ho emplatem a un plat fons on hi afegim els entrebancs de fruits secs reservats.