Sopa de bolets i fruits secs

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els bolets són rics en vitamina B2 i B3 i tenen un alt contingut en fibra, alhora que són baixos en greixos i calories.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 80 g de xiitakes frescos
  • 300 ml de brou pollastre
  • 20 g de molla de pa blanc
  • Barreja de fruita seca
  • Vi ranci
  • Pebre 
  • Farigola
  • Sal
  • Oli
  •  

PREPARACIÓ

  1. Posem un pot al foc i un cop el tinguem escalfat i hi afegim un raig d'oli i  80 g de xiitakes ja nets que deixem maltallats. Ho salpebrem i ho saltem durant 2 minuts. 
  2. Mentre es van saltant els bolets, agafem un grapat de fruits secs i els tallem i els reservem. 
  3. Agafem 20 g de molla de pa blanc sec i el maltallem i els reservem a la fusta.  
  4. Al pot dels bolets i hi afegim un raig de vi ranci i ho coem fins que l'alcohol s'evapori i ho reservem.  
  5. Afegim al pot on teníem els bolets i hi afegim el pa tallat, 300 ml de brou de pollastre i farigola i ho coem durant 2 minuts. 
  6. Retirem la farigola i ho triturem al mateix pot. 
  7. Afegim a la sopa els bolets que havíem deixat reservats i ho coem durant 1 minut i mig.  
  8. Ho emplatem a un plat fons on hi afegim els entrebancs de fruits secs reservats. 
Anar al contingut