Sopa de cogombre
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
En comparació amb altres hortalisses, el cogombre és molt pobre en calories a causa del seu baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. Igual que la resta, el cogombre és font de fibra.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
60 ml oli OVE
40 ml de nata
2 cogombres petits
1 llima
1 llimona
Un quart de pebrot verd
Un quart de ceba tendra
Mig all
Raig vinagre
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Pelem 2 cogombres petits, els buidem de llavors, els tallem a daus i els posem al got batedor.
- Tallem també un quart de ceba tendra que també posem al got batedor.
- Pelem 1 all, el tallem per la meitat, en traiem el germinat i en posem mig al got batedor.
- Tallem un quart de pebrot verd (uns 30 g), en traiem les llavors, el tallem i també el posem al got.
- Hi afegim 60 ml d'oli d'oliva, un raig de vinagre i sal i ho turbinem.
- Colem la sopa i la reservem.
- En un bol, muntem 40 ml de nata 35%. Un cop muntada hi afegim el raig d'una llimona, una pela de llimona ratllada i també d'una llima. Ho integrem fins que canvia la textura.
- Fem una quenelle amb la crema agra i la posem a sobre el plat on haurem abocat la sopa.