Sopa de cogombre

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    En comparació amb altres hortalisses, el cogombre és molt pobre en calories a causa del seu baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. Igual que la resta, el cogombre és font de fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    60 ml oli OVE 

    40 ml de nata 

    2 cogombres petits 

    1 llima 

    1 llimona 

    Un quart de pebrot verd

    Un quart de ceba tendra 

    Mig all 

    Raig vinagre 

    Sal 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Pelem 2 cogombres petits, els buidem de llavors,  els tallem a daus i els posem al got batedor. 
  2. Tallem també un quart de ceba tendra que també posem al got batedor. 
  3. Pelem 1 all, el tallem per la meitat, en traiem el germinat i en posem mig al got batedor.  
  4. Tallem un quart de pebrot verd (uns 30 g), en traiem les llavors, el tallem i també el posem al got. 
  5. Hi afegim 60 ml d'oli d'oliva, un raig de vinagre i sal i ho turbinem. 
  6. Colem la sopa i la reservem. 
  7. En un bol, muntem 40 ml de nata 35%. Un cop muntada hi afegim el raig d'una llimona, una pela de llimona ratllada i també d'una llima. Ho integrem fins que canvia la textura. 
  8. Fem una quenelle amb la crema agra i la posem a sobre el plat on haurem abocat la sopa.  
Anar al contingut