Sopa de col i cigrons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Actualment els cigrons es consideren un aliment amb proteïna completa; només els falta una mica d'un dels aminoàcids essencials, que segur que es compensarà amb els altres ingredients.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració:
- 80 g de cigrons pedrosillano cuits
- 250 ml de brou d'aviram
- 80 g de salsitxa
- 1/8 de col verda arrissada
- 1 gra d'all
- Farigola
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una cassola amb un rajolí d'oli OVE. Piquem menut 1 gra d'all, l'afegim a la cassola i l'enrossim.
- Tallem en juliana 1/8 part d'una col verda arrissada. L'afegim a la cassola i tapem. Deixem coure uns 2 minuts.
- Afegim a la cassola 80 grams de cigrons ja cuits i 250 ml de brou d'aviram.
- Mentrestant, anem fent pilotilles de la mida d'un dit gros amb 80 grams de salsitxa. Aboquem les pilotilles a la cassola, rectifiquem de sal i ho deixem coure uns 2 minuts.
- Emplatem amb una mica de farigola per sobre.