Sopa de col i cigrons

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Actualment els cigrons es consideren un aliment amb proteïna completa; només els falta una mica d'un dels aminoàcids essencials, que segur que es compensarà amb els altres ingredients.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració:

    - 80 g de cigrons pedrosillano cuits

    - 250 ml de brou d'aviram

    - 80 g de salsitxa

    - 1/8 de col verda arrissada

    - 1 gra d'all

    - Farigola

    - Oli OVE

    - Sal

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una cassola amb un rajolí d'oli OVE. Piquem menut 1 gra d'all, l'afegim a la cassola i l'enrossim.
  2. Tallem en juliana 1/8 part d'una col verda arrissada. L'afegim a la cassola i tapem. Deixem coure uns 2 minuts. 
  3. Afegim a la cassola 80 grams de cigrons ja cuits i 250 ml de brou d'aviram.
  4. Mentrestant, anem fent pilotilles de la mida d'un dit gros amb 80 grams de salsitxa. Aboquem les pilotilles a la cassola, rectifiquem de sal i ho deixem coure uns 2 minuts. 
  5. Emplatem amb una mica de farigola per sobre. 
Anar al contingut