Sopa de costella

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de porc és rica en proteïnes de bona assimilació i en vitamines del grup B, cal menjar-se'n les parts magres i retirar-ne el greix visible.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    400 ml brou carn

    60 g costellam porc desossat

    1/2 nap

    Manat créixens

    Gingebre

    Oli

    Sal

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem mig nap a daus.
  2. Posem a un pot 400 ml de brou de carn i el nap tallat. Ho courem 5 minuts.
  3. Tallem a daus 60 g de costellam de porc desossat. Posem una paella al foc amb oli, salpebrem el costellam i el saltem una mica.
  4. Afegim una mica de brou de carn al pot i ho reservem.
  5. Pelem una mica de gingebre, en ratllem un dit i l'afegim al pot amb el brou un cop ja ha bullit els cinc minuts. 
  6. Afegim al pot el costellam amb el suc que teníem reservat. Ho bullim 2 minuts.
  7. Afegim al pot un manat de créixens i els coem 1 minut més.
  8. Emplatem la sopa.

 

 

Anar al contingut