Sopa de costella
INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
400 ml brou carn
60 g costellam porc desossat
1/2 nap
Manat créixens
Gingebre
Oli
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem mig nap a daus.
- Posem a un pot 400 ml de brou de carn i el nap tallat. Ho courem 5 minuts.
- Tallem a daus 60 g de costellam de porc desossat. Posem una paella al foc amb oli, salpebrem el costellam i el saltem una mica.
- Afegim una mica de brou de carn al pot i ho reservem.
- Pelem una mica de gingebre, en ratllem un dit i l'afegim al pot amb el brou un cop ja ha bullit els cinc minuts.
- Afegim al pot el costellam amb el suc que teníem reservat. Ho bullim 2 minuts.
- Afegim al pot un manat de créixens i els coem 1 minut més.
- Emplatem la sopa.