Sopa de farigola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Dieta: Per a hipertensos
- Informació nutricional -Obre
La farigola és estimulant, afavoreix la digestió i la circulació.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- farigola fresca
- 4 llesques de pa
- oli d'oliva verge extra
- 1 l de brou de pollastre
- 4 rovells d'ou
- aigua mineral
- 125 g de salsa de soja
- 4 grans d'all
- 1 cullerada de llard de porc
- vi ranci
- sal
PREPARACIÓ
1. Posem oli i llard en una paella. Tallem els alls, els tirem a la paella i els fem ballar.
2. Hi tirem el vi ranci fins que s'evapori l'alcohol.
3. Hi afegim el brou de pollastre desgreixat i colat.
4. Hi posem la farigola i ho bullim tot junt. 10 minuts i ho colem. Rectifiquem de sal.
5. Dins d'una carmanyola petita, barregem 125 g de soja i 125 g d'aigua mineral, i hi afegim 4 rovells d'ou cru. Ho deixem marinar 6 hores dins de la nevera.
6. Colem el brou de la farigola i hi posem uns crostonets de pa per sobre. Sobre el pa, hi posem el rovell d'ou i unes branquetes de farigola fresca. I ho acabem amb un rajolí d'oli verge extra.
2. Hi tirem el vi ranci fins que s'evapori l'alcohol.
3. Hi afegim el brou de pollastre desgreixat i colat.
4. Hi posem la farigola i ho bullim tot junt. 10 minuts i ho colem. Rectifiquem de sal.
5. Dins d'una carmanyola petita, barregem 125 g de soja i 125 g d'aigua mineral, i hi afegim 4 rovells d'ou cru. Ho deixem marinar 6 hores dins de la nevera.
6. Colem el brou de la farigola i hi posem uns crostonets de pa per sobre. Sobre el pa, hi posem el rovell d'ou i unes branquetes de farigola fresca. I ho acabem amb un rajolí d'oli verge extra.