Sopa de farigola

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Per a hipertensos
  • Informació nutricional
    -Obre

    La farigola és estimulant, afavoreix la digestió i la circulació.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • farigola fresca
  • 4 llesques de pa
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 l de brou de pollastre
  • 4 rovells d'ou
  • aigua mineral
  • 125 g de salsa de soja
  • 4 grans d'all
  • 1 cullerada de llard de porc
  • vi ranci
  • sal

PREPARACIÓ

1. Posem oli i llard en una paella. Tallem els alls, els tirem a la paella i els fem ballar.



2. Hi tirem el vi ranci fins que s'evapori l'alcohol.



3. Hi afegim el brou de pollastre desgreixat i colat.



4. Hi posem la farigola i ho bullim tot junt. 10 minuts i ho colem. Rectifiquem de sal.



5. Dins d'una carmanyola petita, barregem 125 g de soja i 125 g d'aigua mineral, i hi afegim 4 rovells d'ou cru. Ho deixem marinar 6 hores dins de la nevera.



6. Colem el brou de la farigola i hi posem uns crostonets de pa per sobre. Sobre el pa, hi posem el rovell d'ou i unes branquetes de farigola fresca. I ho acabem amb un rajolí d'oli verge extra.
Anar al contingut