Sopa de mango i coco

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El coco és un fruit molt ric en greixos saturats. Per això, n'hem de fer un consum moderat i ocasional.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g de mango madur

    350 ml de brou de verdures

    50 ml de llet evaporada

    20 ml d'oli

    5 g de coco fresc

    1/2 bitxo sec

    Fulles de menta

    Nou moscada

    Pebre negre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Agafem un tros de coco i amb el pelador n'anem fent escates per aconseguir-ne uns 5 g.
  2. Encenem el foc en una paella amb 20 ml d'oli per fregir. Quan arribi a uns 150 ºC aproximadament hi afegim les escates de coco. Agafem bitxo fresc i el trenquem abans de posar-lo a la paella.
  3. Un cop ho tinguem, colem en una gerreta l'oli del coco i el bitxo.
  4. I sobre un platet amb paper absorbent hi afegim el coco en escates. El bitxo el descartem.
  5. Ara és el moment de preparar el mango i el que fem és pelar-lo i treure'n el pinyol. Un cop fet això, el maltallem.
  6. Agafem un got batedor i hi afegim el mango maltallat.
  7. També hi afegim 350 ml de brou de verdures i 50 ml de llet evaporada i ho triturem tot durant un minut, fins que quedi ben homogeni.
  8. Hi afegim sal, pebre negre i nou moscada, que ratllem. Ho turbinem de nou perquè s'integri i ho reservem.
  9. Tallem fulles de menta a la juliana i les guardem en un platet.
  10. A l'hora d'emplatar farem servir un plat fondo. Hi aboquem una ració de sopa freda de mango, hi posem a sobre una mica d'oli de coco picant, hi afegim les escates de coco cuites i, per sobre, la menta picada.
Anar al contingut