Sopa de meló amb menta

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La menta fresca és rica en potassi, un mineral amb efecte diürètic que ajuda a eliminar retencions de líquid i regular la tensió arterial.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg meló pell de gripau  

    2 cogombres  

    100 g pernil salat a llesques  

    Menta  

    Oli OVE  

    Sal  

PREPARACIÓ

  1. Comencem per escaldar menta en un pot amb aigua bullent. Un cop escaldada la deixem en un bol d'aigua i gel per tallar la cocció.  
  2. Pelem 1 kg de meló de pell de gripau, en traiem les llavors i el fiquem dins un got batedor. També pelem dos cogombres, els tallem les llavors i els afegim al got junt amb la menta escaldada. Turbinem.  
  3. Colem el turbinat i el tornem a posar a dins del bot batedor amb oli i sal. Emulsionem fins que ens quedi una crema.  
  4. Agafem 100 g de pernil salat tallat a llesques i el posem al microones 1 minut a una potència de 500 W.  
  5. Un cop cuit, el trenquem. Posarem la crema en un plat, hi tirarem el pernil per sobre i unes fulles de menta xocolata.  
Anar al contingut