Sopa de meló amb menta
INGREDIENTS
1 kg meló pell de gripau
2 cogombres
100 g pernil salat a llesques
Menta
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Comencem per escaldar menta en un pot amb aigua bullent. Un cop escaldada la deixem en un bol d'aigua i gel per tallar la cocció.
- Pelem 1 kg de meló de pell de gripau, en traiem les llavors i el fiquem dins un got batedor. També pelem dos cogombres, els tallem les llavors i els afegim al got junt amb la menta escaldada. Turbinem.
- Colem el turbinat i el tornem a posar a dins del bot batedor amb oli i sal. Emulsionem fins que ens quedi una crema.
- Agafem 100 g de pernil salat tallat a llesques i el posem al microones 1 minut a una potència de 500 W.
- Un cop cuit, el trenquem. Posarem la crema en un plat, hi tirarem el pernil per sobre i unes fulles de menta xocolata.