Sopa de meló amb pernil
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El meló està compost per un 80% d'aigua i aporta molt poques calories.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 meló madur
- 1 coco verd
- 200 g d'aigua de coco
- 1 llima
- 300 g d'encenalls de pernil de gla
- 150 g de pinyons
- una branca de farigola
- unes fulles de menta
PREPARACIÓ
1. Netegem, pelem i tallem el meló triant-te les parts més dolces. El tallem a daus i el posem dins d'un got americà. Anem triturant i a poc a poc hi afegim l'aigua de coco i hi tirem una mica de la carn del coco verd.
2. Hi tirem el suc de mitja llima (hem de guardar una mica de ratlladura de la llima). En una paella sense oli hi saltem els pinyons, hi afegim una branca de farigola, un rajolí d'aigua i ho tapem. Movem tota l'estona fins que s'evapori l'aigua.
3. Servim la sopa amb el pernil, els pinyons i unes fulles de menta tallades per sobre i la ratlladura de llima que hem reservat.
2. Hi tirem el suc de mitja llima (hem de guardar una mica de ratlladura de la llima). En una paella sense oli hi saltem els pinyons, hi afegim una branca de farigola, un rajolí d'aigua i ho tapem. Movem tota l'estona fins que s'evapori l'aigua.
3. Servim la sopa amb el pernil, els pinyons i unes fulles de menta tallades per sobre i la ratlladura de llima que hem reservat.