Sopa de pa amb mandonguilles
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
L'all és un ingredient indispensable de la cuina mediterrània, al qual s'atribueixen moltes propietats, tot i que cal tenir en compte que s'acostuma a consumir molt poca quantitat d'aquest aliment.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
200 g de mandonguilles
80 g de pa sec sense crosta
5 grans d'all
Farina
Farigola
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a rodelles molt fines 5 grans d'all.
- Fregim a la cassola 80 g de pa sec sense crosta i quan comenci a estar ros hi afegim l'all fins que s'enrosseixi.
- Hi afegim farigola i una mica de sal.
- Ho cobrim amb aigua i trinxem el pa amb l'espàtula durant 5 minuts.
- Mentrestant, enfarinem 200 g de mandonguilles. Un cop enfarinades, les fregim poca estona. Afegim a la sopa les pilotetes fregides i ho coem 2 minuts i ja podem emplatar.