Sopa de pa amb mandonguilles

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'all és un ingredient indispensable de la cuina mediterrània, al qual s'atribueixen moltes propietats, tot i que cal tenir en compte que s'acostuma a consumir molt poca quantitat d'aquest aliment.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de mandonguilles 

    80 g de pa sec sense crosta 

    5 grans d'all 

    Farina 

    Farigola 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a rodelles molt fines 5 grans d'all.   
  2. Fregim a la cassola 80 g de pa sec sense crosta i quan comenci a estar ros hi afegim l'all fins que s'enrosseixi. 
  3. Hi afegim farigola i una mica de sal. 
  4. Ho cobrim amb aigua i trinxem el pa amb l'espàtula durant 5 minuts.  
  5. Mentrestant, enfarinem 200 g de mandonguilles. Un cop enfarinades, les fregim poca estona. Afegim a la sopa les pilotetes fregides i ho coem 2 minuts i ja podem emplatar. 
Anar al contingut