Sopa de síndria amb tomàquets
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
Aprofitar la fruita i la verdura de temporada i de proximitat és un bon consell; té un gust i una aroma més intensa, ja que ha madurat a la planta, i això també li atorga propietats nutritives.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
120 g tomàquets variats
280 g síndria
15 ml OVE
1 llima
Coriandre fresc
Barreja de fruites seques
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Tallem una síndria sencera
- Separem 280 g de la síndria i la tallem en talls petits. La resta de la síndria, la reservem per a un altre dia.
- Posem els talls al got americà i els triturem.
- Posem al got americà 120 g de tomàquets variats nets i tallats de qualsevol manera. Hi afegim unes fulles de coriandre, sal, pebre negre i ho turbinem a màxima potència durant 2 minuts.
- Amb el got en funcionament, hi afegim un raig d'oli OVE.
- Aturem el got batedor i servim part de la sopa en un bol.
- Ratllem sobre la sopa una mica pell de llima.
- Tallem amb el ganivet unes nous i unes ametlles. La resta de la fruita seca (panses, festucs i pipes) no caldrà tallar-la.
- Servim una mica de sopa amb la fruita seca.