Sopa de síndria amb tomàquets

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aprofitar la fruita i la verdura de temporada i de proximitat és un bon consell; té un gust i una aroma més intensa, ja que ha madurat a la planta, i això també li atorga propietats nutritives.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 120 g tomàquets variats

    280 g síndria  

    15 ml OVE  

    1 llima  

    Coriandre fresc

    Barreja de fruites seques

    Sal  

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Tallem una síndria sencera
  2. Separem 280 g de la síndria i la tallem en talls petits. La resta de la síndria, la reservem per a un altre dia.
  3. Posem els talls al got americà i els triturem.  
  4. Posem al got americà 120 g de tomàquets variats nets i tallats de qualsevol manera. Hi afegim unes fulles de coriandre, sal, pebre negre i ho turbinem a màxima potència durant 2 minuts.
  5. Amb el got en funcionament, hi afegim un raig d'oli OVE.
  6. Aturem el got batedor i servim part de la sopa en un bol.  
  7. Ratllem sobre la sopa una mica pell de llima.
  8. Tallem amb el ganivet unes nous i unes ametlles. La resta de la fruita seca (panses, festucs i pipes) no caldrà tallar-la.  
  9. Servim una mica de sopa amb la fruita seca.
Anar al contingut