Sopa fina de maionesa amb marisc
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
50 g de maionesa
- 100 g de midó de blat de moro
- Musclos en escabetx
- Calamars de llauna
- Escopinyes de llauna
- 1 gamba/llagostí sencer amb cap per persona
- Perles de ratafia
- Julivert fresc
PREPARACIÓ
- Emulsionem amb una batedora 200 ml de suc del líquid de les llaunes amb 50 g de maionesa. Ho reservem.
- Pelem la gamba i en conservem el cap. El cos de la gamba el fem a la planxa i el cap el fregim prèviament arrebossat amb 100 g de midó de blat de moro.
- Fregim el julivert fresc en oli ben calent, només un segon.
- El plat el servirem amb una base de la sopa fina, on posarem un musclo de llauna en escabetx, unes escopinyes de llauna, un calamar de llauna, la gamba a la planxa i, per últim, el cap de gamba fregit posat dret.
- L'acabarem amb les perles de ratafia i el julivert fregit.