Sopa instantània casolana

  • Cuina: Arnau París
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'anxova és un peix blau ric en greixos omega-3 indispensables per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g fideus d'arròs  
  • 800 ml brou de verdures
  • 1 pastanaga 
  • 1 ceba tendra 
  • 1/2 carbassó 
  • 20 ml salsa soja 
  • 4 filets d'anxoves en oli d'oliva  
  • Sèsam torrat 
  • Sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar foc mitjà-baix 800 ml de brou verdures. 
  2. Eixuguem 4 filets d'anxova amb paper absorbent per treure l'excés d'oli. 
  3. Posem les anxoves a l'olla amb el brou calent.  
  4. Hi afegim 20 ml salsa de soja. Quan el brou hagi arrencat el bull, ho deixem 5 minuts i apaguem el foc. 
  5. Tallem a bastonets 1/2 carbassó i una  pastanaga.   
  6. Posem al bol d'emplatar un grapat de fideus d'arròs (200 g). Una part del carbassó a bastonets, una part de la pastanaga a bastonets. 
  7. Colem sobre els fideus i les verdures una quarta part del brou d'anxoves.   
  8. Tapem el bol i esperem dos minuts. 
  9. Mentrestant, tallem a rodelles la part verda de dues cebes tendres netes. 
  10. Quan hagin passat els dos minuts, afegim la ceba a rodelles al bol i una mica de sèsam.  
Anar al contingut