Sopa instantània casolana
INGREDIENTS
- 200 g fideus d'arròs
- 800 ml brou de verdures
- 1 pastanaga
- 1 ceba tendra
- 1/2 carbassó
- 20 ml salsa soja
- 4 filets d'anxoves en oli d'oliva
- Sèsam torrat
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar foc mitjà-baix 800 ml de brou verdures.
- Eixuguem 4 filets d'anxova amb paper absorbent per treure l'excés d'oli.
- Posem les anxoves a l'olla amb el brou calent.
- Hi afegim 20 ml salsa de soja. Quan el brou hagi arrencat el bull, ho deixem 5 minuts i apaguem el foc.
- Tallem a bastonets 1/2 carbassó i una pastanaga.
- Posem al bol d'emplatar un grapat de fideus d'arròs (200 g). Una part del carbassó a bastonets, una part de la pastanaga a bastonets.
- Colem sobre els fideus i les verdures una quarta part del brou d'anxoves.
- Tapem el bol i esperem dos minuts.
- Mentrestant, tallem a rodelles la part verda de dues cebes tendres netes.
- Quan hagin passat els dos minuts, afegim la ceba a rodelles al bol i una mica de sèsam.