Sopa minestrone
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les preparacions calentes (com sopes, caldos, cremes, estofats...) poden ajudar a mantenir la temperatura corporal en les èpoques més fredes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
300 ml brou de verdures
1/2 pastanaga
1/4 carbassó
1/4 ceba de Figueres
1/4 branca blanca i tendra d'api
1 gra d'all
30 g cansalada curada
Pebre vermell dolç fumat
Alfàbrega fresca
PREPARACIÓ
- Posem una cassola al foc. Tallem 30 g de cansalada curada a dauets i els posem a la cassola.
- Tallem a la brunesa 1/2 pastanaga, 1/4 de carbassó, 1/4 de ceba de Figueres, 1/4 de branca d'api. Afegim les verdures tallades a la cassola on hi ha la cansalada. Enrossim els vegetals durant un parell de minuts a foc mitjà.
- Ratllem un gra d'all a la cassola. Posem mitja culleradeta de pebre dolç fumat. Remenem ràpidament i aboquem 300 ml de brou de verdures. Coem durant 2 minuts. Tastem i corregim de sal, si cal.
- Servim en un plat fons i decorem amb unes fulles d'alfàbrega fresca.