Sopa minestrone

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les preparacions calentes (com sopes, caldos, cremes, estofats...) poden ajudar a mantenir la temperatura corporal en les èpoques més fredes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 ml brou de verdures

    1/2 pastanaga

    1/4 carbassó

    1/4 ceba de Figueres

    1/4 branca blanca i tendra d'api

    1 gra d'all

    30 g cansalada curada

    Pebre vermell dolç fumat

    Alfàbrega fresca

     

PREPARACIÓ

  1. Posem una cassola al foc. Tallem 30 g de cansalada curada a dauets i els posem a la cassola.
  2. Tallem a la brunesa 1/2 pastanaga, 1/4 de carbassó, 1/4 de ceba de Figueres, 1/4 de branca d'api. Afegim les verdures tallades a la cassola on hi ha la cansalada. Enrossim els vegetals durant un parell de minuts a foc mitjà.
  3. Ratllem un gra d'all a la cassola. Posem mitja culleradeta de pebre dolç fumat. Remenem ràpidament i aboquem 300 ml de brou de verdures. Coem durant 2 minuts. Tastem i corregim de sal, si cal.
  4. Servim en un plat fons i decorem amb unes fulles d'alfàbrega fresca.
Anar al contingut