Spaghetti vongole
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
En general, els mol·luscs aporten proteïnes de bona assimilació.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 250 g d'espaguetis
- mig quilo de cloïsses
- un bitxo
- un gra d'all
- oli verge extra d'oliva
- una cullerada de mantega
- una copa de vi blanc xarel·lo
- una llimona
- pebre blanc
PREPARACIÓ
- En una cassola, hi posem l'all picat i el bitxo. Quan l'all comenci a enrossir-se, hi posem una cullerada de mantega. Ho deixem un minut i hi tirem les cloïsses.
- Quan comencen a obrir-se les cloïsses, hi tirem el vi blanc i apartem la cassola del foc.
- Hi tirem la pasta a sobre, ho remenem.
- Tallem julivert, el posem per sobre.
- Hi ratllem una mica de llimona, hi tirem un rajolí d'oli d'oliva, pebre blanc i hi afegim una mica de bitxo. Ho servim.