Suprema de salmó fresc amb pomes
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 suprema de salmó d'uns 200 g
- 1 poma golden
- 50 cc de crema d'ametlles o si no de lecitina de soja
- ALTRES INGREDIENTS
- 50 g de mantega
- 1 copa de vi ranci
- sal, pebre
PREPARACIÓ
1. Talleu la poma en discos d'un cm d'ample, sense pelar-la. Netegeu els discos de llavors.
2. Marqueu-los a la planxa amb una mica de mantega. Reserveu-los.
3. Marqueu el salmó a la mateixa paella, amb una mica de mantega. Reserveu-lo.
4. Mulleu aquesta paella amb la copa de vi ranci i deixeu que redueixi fins que no faci olor d'alcohol, recuperant el sabor que ha deixat tot el d'abans.
5. Lligueu aquesta reducció amb una cullerada de crema d'ametlles i poseu-la al punt de sal. Passeu la salsa pel colador.
6. Escalfeu el salmó i les pomes al forn, i emplateu les pomes; al damunt poseu-hi el salmó, i salseu-ho tot.
2. Marqueu-los a la planxa amb una mica de mantega. Reserveu-los.
3. Marqueu el salmó a la mateixa paella, amb una mica de mantega. Reserveu-lo.
4. Mulleu aquesta paella amb la copa de vi ranci i deixeu que redueixi fins que no faci olor d'alcohol, recuperant el sabor que ha deixat tot el d'abans.
5. Lligueu aquesta reducció amb una cullerada de crema d'ametlles i poseu-la al punt de sal. Passeu la salsa pel colador.
6. Escalfeu el salmó i les pomes al forn, i emplateu les pomes; al damunt poseu-hi el salmó, i salseu-ho tot.