Suquet de peix amb curri
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
L'anís conté un oli essencial ric en anetol, una substància que pot ajudar a millorar la digestió i ajudar a eliminar els gasos.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
800 g Cerviola
150 g ceba rossa
500 ml fumet vermell amb safrà
400 ml llet de coco
6 patates de muntanya
2 claus
1 gra d'all
1 bitxo de Jalapa
Gingebre
Cúrcuma
Cardamom verd
Cardamom negre
Comí
Anís estrellat
Coriandre
Oli de coco
Farina
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem un tros de gingebre, un tros de cúrcuma, un bitxo de Xalapa fresc, un all, una boleta de cardamom negre, 3 boletes de cardamom verd, una culleradeta de comí, 2 claus d'olor, un anís estrellat i mig manat de coriandre. Ho barregem i ho reservem en un bol.
- Escalfem oli de coco en una cassola i quan és calent hi afegim el contingut del bol i 150 g de sofregit de ceba fosca.
- A continuació, hi afegim 400 ml de llet de coco i 500 ml de fumet vermell amb safrà.
- Escapcem 6 patates de muntanya i les hi afegim. Ho coem durant 25 minuts.
- En una paella hi escalfem oli de confitar. Tallem a mossegada 800 g de filet de cerviola, els enfarinem i els fregim a la paella fins que quedi segellat per fora i cru per dins. Reservem amb paper absorbent.
- Quan la patata és cuita, hi afegim la cerviola i ho coem a foc baix 2 minuts.
- Ho emplatem amb una mica de coriandre tallat per sobre.