Suquet de virrei
INGREDIENTS
1 l brou de peix
600 g virrei
4 grans d'all
3 tomàquets pera
3 patates monalisa
1/2 pebrot verd
Julivert arrissat
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Pelem 4 grans d'all i els enrossim a la cassola amb oli d'oliva.
- Tallem a daus mig pebrot verd sense llavors. Després també l'afegim a la cassola.
- Ratllem 3 tomàquets pera i els hi aboquem. Ho courem 2-3 minuts a foc mitjà-alt.
- Pelem i escapcem 3 patates monalisa. També les afegim i les enrossim durant 1 minut.
- Aboquem a la cassola 1 litre de fumet de peix calent (en reservem una mica). Tapem i coem a foc fort 10 minuts. Si a mitja cocció s'ha evaporat massa fumet, n'hi afegim.
- Rectifiquem de sal.
- Salpebrem 600 de virrei. L'afegim a la cassola i el courem a foc mitjà 5 minuts.
- Emplatem una ració de suquet amb una mica de julivert arrissat.