Suquet de virrei

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El virrei o també anomenat rei o palometa vermella, és un peix semigràs d'aigua salada.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 l brou de peix 

    600 g virrei 

    4 grans d'all 

    3 tomàquets pera 

    3 patates monalisa 

    1/2 pebrot verd 

    Julivert arrissat 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Pelem 4 grans d'all i els enrossim a la cassola amb oli d'oliva.  
  2. Tallem a daus mig pebrot verd sense llavors. Després també l'afegim a la cassola. 
  3. Ratllem 3 tomàquets pera i els hi aboquem. Ho courem 2-3 minuts a foc mitjà-alt. 
  4. Pelem i escapcem 3 patates monalisa. També les afegim i les enrossim durant 1 minut. 
  5. Aboquem a la cassola 1 litre de fumet de peix calent (en reservem una mica). Tapem i coem a foc fort 10 minuts. Si a mitja cocció s'ha evaporat massa fumet, n'hi afegim. 
  6. Rectifiquem de sal. 
  7. Salpebrem 600 de virrei. L'afegim a la cassola i el courem a foc mitjà 5 minuts. 
  8. Emplatem una ració de suquet amb una mica de julivert arrissat. 
Anar al contingut