'Taboulé'

Imatge recepta de 'Taboulé'

INGREDIENTS

  • el suc d'una taronja
  • el suc de mitja llimona
  • 7 tassetes d'aigua
  • 1 tasseta de panses de Corint
  • 1/2 cogombre
  • 1 tomàquet gran i madur, però ferm
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 ceba mitjana
  • 1 cullerada sopera de menta fresca picada
  • 1 cullerada sopera de julivert fresc picat
  • sal i pebre
  • un bon raig d'oli verge d'oliva
  • 4 tassetes de cus-cús

PREPARACIÓ

1. Netegeu i talleu totes les hortalisses a daus petitons, i poseu-los en un bol gran d'amanides.

2. Incorporeu la resta d'ingredients, i condimenteu.

3. Remeneu i deixeu reposar el taboulé a la nevera un mínim de 3 hores, fins al moment de servir.

Consell:

Podeu decorar el plat amb unes rodanxes de llimona i uns tomàquets de cirerol.



Anar al contingut