'Taboulé'
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- el suc d'una taronja
- el suc de mitja llimona
- 7 tassetes d'aigua
- 1 tasseta de panses de Corint
- 1/2 cogombre
- 1 tomàquet gran i madur, però ferm
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 ceba mitjana
- 1 cullerada sopera de menta fresca picada
- 1 cullerada sopera de julivert fresc picat
- sal i pebre
- un bon raig d'oli verge d'oliva
- 4 tassetes de cus-cús
PREPARACIÓ
1. Netegeu i talleu totes les hortalisses a daus petitons, i poseu-los en un bol gran d'amanides.
2. Incorporeu la resta d'ingredients, i condimenteu.
3. Remeneu i deixeu reposar el taboulé a la nevera un mínim de 3 hores, fins al moment de servir.
Consell:
Podeu decorar el plat amb unes rodanxes de llimona i uns tomàquets de cirerol.
2. Incorporeu la resta d'ingredients, i condimenteu.
3. Remeneu i deixeu reposar el taboulé a la nevera un mínim de 3 hores, fins al moment de servir.
Consell:
Podeu decorar el plat amb unes rodanxes de llimona i uns tomàquets de cirerol.