Tacos vegetarians
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Les tortilles ens donen energia de llarga durada, la varietat de verdures ens aporten moltes vitamines, minerals i fibra, i el formatge porta calci i proteïnes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
20 g gírgoles
2 piparres envinagrades
2 tortilles integrals
2 tomacons
1 ceba tendra
1 pebrot vermell
Comí
Brandi
Formatge fresc batut
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Tallem una ceba tendra a juliana i en reservem la part verda per a l'emplatat. L'enrossirem amb oli en una paella.
- Tallem a juliana un quart de pebrot vermell i també el sofregim juntament amb la ceba.
- Tallem uns 20 g de gírgoles i les afegim al sofregit.
- Afegim mitja culleradeta de comí i ho barregem.
- Hi aboquem un raig de brandi.
- Ratllem a dins la paella 2 tomacons i ho coem uns 4 minuts.
- Tallem la part verda de la ceba tendra a rodelles i també 2 piparres envinagrades.
- Escalfem en una paella 2 tortilles per fer els tacos.
- Muntem els tacos posant els vegetals a dins les tortilles. A més a més hi afegim 2 cullerades de formatge fresc batut i la ceba tendra i piparres a rodelles.