Tacos vegetarians

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les tortilles ens donen energia de llarga durada, la varietat de verdures ens aporten moltes vitamines, minerals i fibra, i el formatge porta calci i proteïnes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    20 g gírgoles 

    2 piparres envinagrades 

    2 tortilles integrals  

    2 tomacons 

    1 ceba tendra  

    1 pebrot vermell 

    Comí  

    Brandi 

    Formatge fresc batut  

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Tallem una ceba tendra a juliana i en reservem la part verda per a l'emplatat. L'enrossirem amb oli en una paella. 
  2. Tallem a juliana un quart de pebrot vermell i també el sofregim juntament amb la ceba. 
  3. Tallem uns 20 g de gírgoles i les afegim al sofregit. 
  4. Afegim mitja culleradeta de comí i ho barregem. 
  5. Hi aboquem un raig de brandi. 
  6. Ratllem a dins la paella 2 tomacons i ho coem uns 4 minuts. 
  7. Tallem la part verda de la ceba tendra a rodelles i també 2 piparres envinagrades. 
  8. Escalfem en una paella 2 tortilles per fer els tacos. 
  9. Muntem els tacos posant els vegetals a dins les tortilles. A més a més hi afegim 2 cullerades de formatge fresc batut i la ceba tendra i piparres a rodelles. 
Anar al contingut