Tagliatelle amb verdures i anxoves
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Imma Ibáñez (mestressa de casa de Granollers)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 400 g de tallarines
- 8 filets d'anxoves amb oli
- 200 g d'albergínia
- 200 g de carbassó
- 2 tomàquets
- una mica de llet evaporada
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, talleu les verdures en trossos petits amb pell. Primer, talleu l'albergínia i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli.
Mentrestant, talleu el carbassó i afegiu-lo a la paella de l'albergínia.
Seguidament, talleu el tomàquet, traieu-li les llavors i afegiu-lo també a la paella de les verdures.
Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint, deixeu coure la pasta, amb un rajolí d'oli, uns 5 minuts, fins que quedi al dente. Després, coleu-la amb el cullerot dentat, afegiu-la a la paella de les verdures, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts.
A continuació, talleu 5 anxoves a trossos petits i reserveu-ne 3 per decorar.
Tot seguit, afegiu les anxoves tallades i la llet evaporada a la paella de la pasta, remeneu-ho bé, deixeu-ho coure un parell de minuts i retireu-ho del foc.
I ja per acabar, emplateu la pasta amb les verdures i guarniu el plat amb les 3 anxoves senceres.
Mentrestant, talleu el carbassó i afegiu-lo a la paella de l'albergínia.
Seguidament, talleu el tomàquet, traieu-li les llavors i afegiu-lo també a la paella de les verdures.
Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint, deixeu coure la pasta, amb un rajolí d'oli, uns 5 minuts, fins que quedi al dente. Després, coleu-la amb el cullerot dentat, afegiu-la a la paella de les verdures, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts.
A continuació, talleu 5 anxoves a trossos petits i reserveu-ne 3 per decorar.
Tot seguit, afegiu les anxoves tallades i la llet evaporada a la paella de la pasta, remeneu-ho bé, deixeu-ho coure un parell de minuts i retireu-ho del foc.
I ja per acabar, emplateu la pasta amb les verdures i guarniu el plat amb les 3 anxoves senceres.