Tagliatelle carbonara
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, que ens dona energia de llarga durada. Es pot prendre dos o tres dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
500 g tagliatelle
150 g panxeta ibèrica
150 g formatge curat d'ovella
25 g mantega
300 ml brou de gallina
4 ous
1 gra d'all
Pebre negre
PREPARACIÓ
- Reduïm el brou de gallina fins que ens en quedin 100 ml.
- Esclafem un gran d'all i el sofregim en una cassola amb un raig d'oli. Quan comença a agafar color hi afegim la panxeta tallada a daus i ho saltem conjuntament.
- Blanquegem els rovells d'ou amb una mica de pebre. De mica en mica hi anem incorporant el formatge que ratllarem, així com el brou que hem reduït.
- Bullim la pasta, una mica menys del temps que marqui el fabricant.
- Afegim la pasta a la cassola on hem saltat la panxeta. Hi afegim també la barreja de rovells, la mantega tallada a daus i una mica d'aigua de la cocció de la pasta. Ho remenem fins que ens lligui.
- Emplatem amb una mica més de formatge ratllat i una mica de pebre.