Tagliatelle carbonara

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, que ens dona energia de llarga durada. Es pot prendre dos o tres dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g tagliatelle

    150 g panxeta ibèrica

    150 g formatge curat d'ovella

    25 g mantega

    300 ml brou de gallina

    4 ous

    1 gra d'all

    Pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Reduïm el brou de gallina fins que ens en quedin 100 ml. 
  2. Esclafem un gran d'all i el sofregim en una cassola amb un raig d'oli. Quan comença a agafar color hi afegim la panxeta tallada a daus i ho saltem conjuntament. 
  3. Blanquegem els rovells d'ou amb una mica de pebre. De mica en mica hi anem incorporant el formatge que ratllarem, així com el brou que hem reduït. 
  4. Bullim la pasta, una mica menys del temps que marqui el fabricant.
  5. Afegim la pasta a la cassola on hem saltat la panxeta. Hi afegim també la barreja de rovells, la mantega tallada a daus i una mica d'aigua de la cocció de la pasta. Ho remenem fins que ens lligui.
  6. Emplatem amb una mica més de formatge ratllat i una mica de pebre. 
Anar al contingut