Tàrtar de sorell
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
El sorell conté vitamina D, que ens ajuda a absorbir el calci dels aliments.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 sorells
- 4 ous
- tàperes
- cogombres
- mostassa
- conyac
- salsa perrins
- 3 escalunyes
- julivert
- oli verge extra
- torradetes de pa
- pebre blanc
- romaní
PREPARACIÓ
1. Fem un bany de sal al sorell: el submergim en aigua mineral i sal, amb una proporció de 70 g de sal per litre d'aigua durant 30 minuts.
2. Eixuguem el sorell i el tallem a quadradets.
3. Posem dues branquetes de romaní en 100 g d'oli i ho deixem que infusioni.
4. Fem la salsa: tallem la ceba, les tàperes i els cogombrets a la brunesa. Ho posem dins un bol i hi afegim el rovell de l'ou, un raig d'oli, una culleradeta de salsa perrins, una cullerada de conyac, una culleradeta de mostassa, les 3 escalunyes tallades petites, una mica de pebre blanc i unes fulles de julivert picat molt petit. Tirem els quadradets del sorell dins el bol de la salsa. Ho remenem amb molta cura.
5. Fem una salsa amb 3 ous, un raig de conyac i l'oli de romaní en un bol al bany maria.
6. Ho servim amb les torradetes de pa i la salsa per sobre.
2. Eixuguem el sorell i el tallem a quadradets.
3. Posem dues branquetes de romaní en 100 g d'oli i ho deixem que infusioni.
4. Fem la salsa: tallem la ceba, les tàperes i els cogombrets a la brunesa. Ho posem dins un bol i hi afegim el rovell de l'ou, un raig d'oli, una culleradeta de salsa perrins, una cullerada de conyac, una culleradeta de mostassa, les 3 escalunyes tallades petites, una mica de pebre blanc i unes fulles de julivert picat molt petit. Tirem els quadradets del sorell dins el bol de la salsa. Ho remenem amb molta cura.
5. Fem una salsa amb 3 ous, un raig de conyac i l'oli de romaní en un bol al bany maria.
6. Ho servim amb les torradetes de pa i la salsa per sobre.