Tàrtar de tonyina amb soja i mostassa antiga
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Nicolau
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rosal 34, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
La tonyina és un peix gras risc en àcids grassos omega-3, que disminueix el risc d'aterosclerosis.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 200 g de llom de tonyina
- 4 cullerades de soja
- 1/2 cullerada de mostassa antiga
- ous de salmó
- amanida
- cibulet, pebre negre i sal
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol la tonyina tallada a dauets juntament amb la soja, la mostassa, el cibulet picat i el pebre, remeneu-ho bé amb una cullera i deixeu-ho macerar durant un parell d'hores.
Mentrestant, poseu l'amanida en un bol, afegiu-hi una mica d'oli, sal i pebre i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb els dauets de tonyina, premeu-ho bé, desemmotlleu-ho, poseu-hi l'amanida a sobre i guarniu el plat amb els ous de salmó.
Mentrestant, poseu l'amanida en un bol, afegiu-hi una mica d'oli, sal i pebre i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb els dauets de tonyina, premeu-ho bé, desemmotlleu-ho, poseu-hi l'amanida a sobre i guarniu el plat amb els ous de salmó.