Tàrtar de tonyina, tomàquet i fonoll amb gaspatxo d'enciam

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mirko Carturan
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES

    200 g de llom de tonyina

  • 2 tomàquets mitjans
  • Les fulles lletges d'un enciam
  • 50 g de fonoll fresc
  • 50 g d'ametlles crues
  • 150 ml d'oli d'oliva verge
  • 50 ml de vinagre de xerès
  • Sal

PREPARACIÓ

PEL GASPATXO

  1. Escalfem l'enciam i el refredem amb aigua i gel.
  2. El colem i el triturem amb el vinagre, l'ametlles i oli d'oliva.
  3. El colem i reservem.


PER A LA TONYINA

  1. Tallem en dauets petits el tomaquet escaldat previament, li treurem la pell i picarem a dauets mes o menys igual que la tonyina.
  2. Amb el fenoll farem el mateix, ben picadet.
  3. Ho barrregem tot i ho amanim amb oli d'oliva i sal.
  4. Emplatem i servim amb el gaspatxo d'enciam.
Anar al contingut