Tàrtar de tonyina, tomàquet i fonoll amb gaspatxo d'enciam
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mirko Carturan
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES
200 g de llom de tonyina
- 2 tomàquets mitjans
- Les fulles lletges d'un enciam
- 50 g de fonoll fresc
- 50 g d'ametlles crues
- 150 ml d'oli d'oliva verge
- 50 ml de vinagre de xerès
- Sal
PREPARACIÓ
PEL GASPATXO
- Escalfem l'enciam i el refredem amb aigua i gel.
- El colem i el triturem amb el vinagre, l'ametlles i oli d'oliva.
- El colem i reservem.
PER A LA TONYINA
- Tallem en dauets petits el tomaquet escaldat previament, li treurem la pell i picarem a dauets mes o menys igual que la tonyina.
- Amb el fenoll farem el mateix, ben picadet.
- Ho barrregem tot i ho amanim amb oli d'oliva i sal.
- Emplatem i servim amb el gaspatxo d'enciam.