Tataki amb pa amb tomàquet

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La tonyina és un peix blau ric en àcids grassos essencials com l'omega-3, que ajuda a reduir el colesterol i els triglicèrids en sang.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
100 g llom de tonyina
- 1 llesca de pa pagès
- 1 tomacó
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
1. En un bol, ratllem el tomacó i l'amanim amb oli i sal.
2. Traiem la crosta d'una llesca de pa de pagès i mal tallem la molla.
3. Afegim el pa tallat al bol amb el tomàquet i ho barregem.
4. Posem a escalfar una paella.
5. Salpebrem la tonyina i la marquem a la paella.
6. Quan comença a estar marcada, hi afegim un raig d'oli.
7. Reservem la tonyina i aprofitem la paella calenta per posar-hi el pa amb tomàquet.
8. Tallem el llom de tonyina.
9. Emplatem: a la base del plat hi posem el pa amb tomàquet i els talls de tonyina a sobre.