Tataki amb pa amb tomàquet

Imatge recepta de Tataki amb pa amb tomàquet
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La tonyina és un peix blau ric en àcids grassos essencials com l'omega-3, que ajuda a reduir el colesterol i els triglicèrids en sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    100 g llom de tonyina

  • 1 llesca de pa pagès
  • 1 tomacó
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. En un bol, ratllem el tomacó i l'amanim amb oli i sal.

2. Traiem la crosta d'una llesca de pa de pagès i mal tallem la molla.

3. Afegim el pa tallat al bol amb el tomàquet i ho barregem.

4. Posem a escalfar una paella.

5. Salpebrem la tonyina i la marquem a la paella.

6. Quan comença a estar marcada, hi afegim un raig d'oli.

7. Reservem la tonyina i aprofitem la paella calenta per posar-hi el pa amb tomàquet.

8. Tallem el llom de tonyina.

9. Emplatem: a la base del plat hi posem el pa amb tomàquet i els talls de tonyina a sobre.

Anar al contingut