Tataki amb pa amb tomàquet

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Tonyina fresca

    Una llesca de pa de pagès

    2 tomacons

    Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Congelem la tonyina fresca per evitar intoxicacions i la descongelem just quan l'anem a consumir.
  2. Agafem una llesca de pa de pagès i li traiem la crosta.
  3. Tallem la molla a quadradets. Reserveu la crosta, per si un dia necessiteu pa ratllat, per exemple. 
  4. En un bol, hi posem la molla del pa i hi ratllem a sobre els tomacons.
  5. També hi afegim un rajolí d'oli d'oliva.
  6. Mentre el pa es marina, marquem la tonyina per les quatre bandes. Perquè us quedi perfecta, l'impregnem prèviament d'oli i la posem en una paella ben calenta. Ha de quedar segellada per fora i crua per dins. 
  7. Retirem la tonyina i a la mateixa paella donem un cop de calor al pa marinat. 
  8. Tallem la tonyina, la salpebrem, i la servim amb el pa amanit.  
Anar al contingut