Tataki amb pa amb tomàquet
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Tonyina fresca
Una llesca de pa de pagès
2 tomacons
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Congelem la tonyina fresca per evitar intoxicacions i la descongelem just quan l'anem a consumir.
- Agafem una llesca de pa de pagès i li traiem la crosta.
- Tallem la molla a quadradets. Reserveu la crosta, per si un dia necessiteu pa ratllat, per exemple.
- En un bol, hi posem la molla del pa i hi ratllem a sobre els tomacons.
- També hi afegim un rajolí d'oli d'oliva.
- Mentre el pa es marina, marquem la tonyina per les quatre bandes. Perquè us quedi perfecta, l'impregnem prèviament d'oli i la posem en una paella ben calenta. Ha de quedar segellada per fora i crua per dins.
- Retirem la tonyina i a la mateixa paella donem un cop de calor al pa marinat.
- Tallem la tonyina, la salpebrem, i la servim amb el pa amanit.