Telibo (Puré de nyam) - Porto-Novo, Benín
INGREDIENTS
- 1/2 kg de fenye (farina de nyam)
- 1/2 l d'aigua
- sal
PREPARACIÓ
Poseu una cassola al foc amb la meitat de l'aigua i sal, que es vagi escalfant.
En un recipient amb la resta d'aigua desfeu-hi la farina de nyam. Aboqueu-ho a la cassola quan l'aigua gairebé arrenqui el bull.
Deixeu el foc fluix i remeneu-ho sense parar amb una cullera de fusta fins que la consistència sigui la d'un puré ben compacte.
Nota:
El Telibo se sol menjar amb l'Asrokui kpo walangachi (vegeu recepta a part)
En un recipient amb la resta d'aigua desfeu-hi la farina de nyam. Aboqueu-ho a la cassola quan l'aigua gairebé arrenqui el bull.
Deixeu el foc fluix i remeneu-ho sense parar amb una cullera de fusta fins que la consistència sigui la d'un puré ben compacte.
Nota:
El Telibo se sol menjar amb l'Asrokui kpo walangachi (vegeu recepta a part)