Posem en una olla amb aigua mineral, un tros d'arrel de gingebre pelada i laminada, 2 alls, la pell d'una llima, pebre negre acabat de moldre, 5 cullerades de salsa de soja i ho fem bullir.
Tallem el tempeh a daus gruixuts i els bullim 15 minuts a la mateixa olla, amb tota la resta d'ingredients.
Escaldem les verdures (xirivia, nap, bròquil i pastanaga). Això vol dir que ho bullirem 3 minuts perquè quedi semicru. Passats els 3 minuts, refredem totes les verdures amb aigua mineral i glaçons.
Escalfem oli d'oliva verge extra en una paella. Traiem de l'olla els daus de tempeh ja cuits i els assequem. Un cop secs, els rossegem amb l'oli i, posteriorment, els saltarem en una altra paella amb salsa de soja, una mica d'aigua, la resta de la ratlladura de gingebre i els alls envinagrats.
Ho servim en un plat, acompanyat de les verdures escaldades, amb una mica de ratlladura de llima i coriandre picat.