Tempura de verdures

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Una manera molt diferent i nutritiva de menjar albergínia; una preparació lleugera, fresca i molt rica en nutrients, ideal per a l'estiuAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g de midó de blat de moro 

    100 g de farina de blat  

    250 ml d'aigua amb gas 

    2 pastanagues  

    1 carbassó 

    1 ceba reca 

    1 albergínia 

    1 llima 

    Sal 

    Glaçons 

    Salsa de soja 

PREPARACIÓ

  1. Posem en un bol fred 100 g de midó de blat de moro, 100 g de farina de blat i sal. De mica en mica hi anem afegint, mentre barregem, 250 ml d'aigua amb gas freda. Ho reservem amb un glaçó a dins per mantenir el fred mentre preparem els vegetals. 
  2. Tallem a bastonets 1 carbassó, 1 ceba reca i 1 albergínia. Farem un tall especial a 2 pastanagues. Reservem les fulles de la pastanaga. 
  3. Posem en un bol salsa de soja i el suc d'una llima. Ho emulsionem i reservem. 
  4. Passem els vegetals i la part verda de la pastanaga per un bol amb farina i, després, per la pastina que hem fet al principi (tempura). Els fregim en una cassola amb oli calent, vigilant que no es toquin entre si. Els anirem deixant en una plata amb paper absorbent.  
  5. Emplatem una ració de tempura amb el bol de salsa que hem preparat. 
Anar al contingut