Terrina de peres al vi
- Cuina: Marc Ribas i Jordi Roca
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
400 ml de garnatxa
4 peres
2 canonets de canyella
1 llimona
Sucre
Agar-agar
Sucre de llustre
PREPARACIÓ
- Posem en un pot 400 ml de garnatxa. També 4 peles de llimona sense la part blanca. Per últim 2 canonets de canyella. Ho duem a ebullició.
- Així que bull ho aparem del foc i ho deixem infusionar tapat uns cinc minuts.
- Pelem i laminem 4 peres.
- Traiem de la infusió la canyella i les peles de llimona.
- En una terrina hi posem una capa de làmines de pera, després un polsim d'agar-agar, un polsim de sucre i una mica de la infusió ja fred. Així anem fent fins a dalt de la terrina. Ho compactem i ho duem al forn 20 minuts a 180º.
- Ho desenfornem i ho deixem temperar. Després ho podem dur 30 minuts a la nevera.
- Ja ho podem desemmotllar i servir amb una mica de nata muntada amb canyella en pols.