Terrina de peres al vi

  • Cuina: Marc Ribas i Jordi Roca
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    400 ml de garnatxa

    4 peres

    2 canonets de canyella

    1 llimona

    Sucre

    Agar-agar

    Sucre de llustre

     

PREPARACIÓ

  1. Posem en un pot 400 ml de garnatxa. També 4 peles de llimona sense la part blanca. Per últim 2 canonets de canyella. Ho duem a ebullició.
  2. Així que bull ho aparem del foc i ho deixem infusionar tapat uns cinc minuts.
  3. Pelem i laminem 4 peres.
  4. Traiem de la infusió la canyella i les peles de llimona.
  5. En una terrina hi posem una capa de làmines de pera, després un polsim d'agar-agar, un polsim de sucre i una mica de la infusió ja fred. Així anem fent fins a dalt de la terrina. Ho compactem i ho duem al forn 20 minuts a 180º.
  6. Ho desenfornem i ho deixem temperar. Després ho podem dur 30 minuts a la nevera.
  7. Ja ho podem desemmotllar i servir amb una mica de nata muntada amb canyella en pols.
Anar al contingut