Timbal d'albergínia i formatge
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 RACIÓ
1 albergínia
- 60 g formatge tendre de vaca
- Orenga
- Sal
- Pebre blanc
- 50 ml llet
- Oli OVE
PREPARACIÓ
- Posem una paella al foc amb un raig d'oli.
- Tallem una albergínia a rodelles d'un dit de gruix i les salpebrem.
- Afegim l'albergínia tallada a la paella amb l'oli calent.
- Fregim l'albergínia per totes dues cares i la reservem una estona en un plat amb paper absorbent.
- Ratllem 40 g de formatge tendre de vaca.
- Posem en un got batedor el formatge ratllat i 50 ml de llet, una mica de sal i pebre. Ho turbinem amb el braç elèctric.
- En una safata que pugui anar al forn hi posem una rodella d'albergínia, una mica de formatge ratllat, una altra rodella d'albergínia, una mica més de formatge i ho acabem amb més albergínia.
- Cobrim el timbal d'albergínia amb la salsa de formatge i ho gratinem 3 minuts al forn.
- Ho emplatem amb una mica d'orenga fresca.