Timbal d'albergínia i formatge

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

    1 albergínia 

  • 60 g formatge tendre de vaca
  • Orenga 
  • Sal 
  • Pebre blanc 
  • 50 ml llet
  • Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella al foc amb un raig d'oli.
  2. Tallem una albergínia a rodelles d'un dit de gruix i les salpebrem.
  3. Afegim l'albergínia tallada a la paella amb l'oli calent.
  4. Fregim l'albergínia per totes dues cares i la reservem una estona en un plat amb paper absorbent.
  5. Ratllem 40 g de formatge tendre de vaca.
  6. Posem en un got batedor el formatge ratllat i 50 ml de llet, una mica de sal i pebre. Ho turbinem amb el braç elèctric.
  7. En una safata que pugui anar al forn hi posem una rodella d'albergínia, una mica de formatge ratllat, una altra rodella d'albergínia, una mica més de formatge i ho acabem amb més albergínia. 
  8. Cobrim el timbal d'albergínia amb la salsa de formatge i ho gratinem 3 minuts al forn.
  9. Ho emplatem amb una mica d'orenga fresca.

 

Anar al contingut