Timbal de remolatxa amb crema àcida de cabra

INGREDIENTS

  • 2 remolatxes cuites

    150 g de formatge de crema àcida de cabra

    2 pomes de Girona Golden

    50 ml d'oli d'oliva verge extra

    sal en escames

    8 ametlles crues

PREPARACIÓ

  1. Coeu les dues pomes al forn a 160 ºC. Quan siguin cuites, peleu-les i tritureu-ne la polpa.
     
  2. Peleu les remolatxes i talleu-ne làmines ben fines. Munteu-les en un motlle de forma de dònut. Si no en teniu, agafeu qualsevol motlle  que us agradi.
     
  3. Barregeu la crema de formatge i fiqueu-la en una mànega pastissera. Ompliu els motlles individuals i tanqueu-ho amb la remolatxa.
     
  4. Traieu-ho del motlle i emplateu-ho.
     
  5. Poseu el puré de poma al mig i amaniu-ho tot amb l'oli barrejat amb el suc de la remolatxa.
     
  6. Serviu-ho amb uns filets d'ametlla crua.
Anar al contingut