Timbal de remolatxa amb crema àcida de cabra
- Programa: La fonda
- Cuina: Pep Nogué
INGREDIENTS
2 remolatxes cuites
150 g de formatge de crema àcida de cabra
2 pomes de Girona Golden
50 ml d'oli d'oliva verge extra
sal en escames
8 ametlles crues
PREPARACIÓ
- Coeu les dues pomes al forn a 160 ºC. Quan siguin cuites, peleu-les i tritureu-ne la polpa.
- Peleu les remolatxes i talleu-ne làmines ben fines. Munteu-les en un motlle de forma de dònut. Si no en teniu, agafeu qualsevol motlle que us agradi.
- Barregeu la crema de formatge i fiqueu-la en una mànega pastissera. Ompliu els motlles individuals i tanqueu-ho amb la remolatxa.
- Traieu-ho del motlle i emplateu-ho.
- Poseu el puré de poma al mig i amaniu-ho tot amb l'oli barrejat amb el suc de la remolatxa.
- Serviu-ho amb uns filets d'ametlla crua.