Tofu a la puttanesca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tofu és un producte derivat de la soja, un dels vegetals molt rics en proteïna.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA

    150 g tofu ferm

    130 g tomàquet triturat

    3 filets d'anxova

    1 all

    1 ou

    Olives negres

    Tàperes

    Orenga

    Piri-piri

    Farina

    Oli 

  •  

     

PREPARACIÓ

  1. Laminem un all.
  2. Tallem, a mida menuda, tres filets d'anxova.
  3. Sofregim, a la paella, l'all, les anxoves i un punt de piri-piri. Quan ja agafa color, hi afegim el tomàquet triturat.
  4. Eixuguem el tofu, el tallem a quadrats, el passem per ou batut, l'arrebossem amb farina i el fregim en oli calent.
  5. Quan tenim la salsa cuita, hi afegim una cullerada d'olives negres tallades, una cullerada de tàperes, el tofu fregit i ho integrem tot.
  6. Emplatem la nostra ració amb una mica d'orenga fresca.
Anar al contingut