Tofu a la puttanesca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El tofu és un producte derivat de la soja, un dels vegetals molt rics en proteïna.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA
150 g tofu ferm
130 g tomàquet triturat
3 filets d'anxova
1 all
1 ou
Olives negres
Tàperes
Orenga
Piri-piri
Farina
Oli
-
PREPARACIÓ
- Laminem un all.
- Tallem, a mida menuda, tres filets d'anxova.
- Sofregim, a la paella, l'all, les anxoves i un punt de piri-piri. Quan ja agafa color, hi afegim el tomàquet triturat.
- Eixuguem el tofu, el tallem a quadrats, el passem per ou batut, l'arrebossem amb farina i el fregim en oli calent.
- Quan tenim la salsa cuita, hi afegim una cullerada d'olives negres tallades, una cullerada de tàperes, el tofu fregit i ho integrem tot.
- Emplatem la nostra ració amb una mica d'orenga fresca.