Tomàquet amb all i burrata

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'all és un ingredient indispensable de la cuina mediterrània, al qual s'atribueixen moltes propietats, tot i que cal tenir en compte que se n'acostuma a consumir molt poca quantitat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de tomàquet tipus blau

    1 burrata petita

    40 ml d'oli

    10 g d'ametlles torrades

    10 g d'olives negres

    5 grans d'all

    1 branca de farigola

    Alfàbrega

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Comencem preparant l'all cremat escalfant a foc fort una cassola amb 40 ml d'oli i hi afegim una branca de farigola.
  2. Mentrestant pelem 5 grans d'all, els afegim a la cassola i els hi deixem cremant.
  3. Tallem a daus grossos 200 g de tomàquet tipus blau i el reservem en un bol.
  4. Salpebrem el tomàquet.
  5. Agafem la cassola amb els alls cremats i l'oli i ho aboquem per sobre dels tomàquets amb un colador. D'aquesta manera només ens quedem amb l'oli.
  6. Preparem l'emplatat agafant un plat fondo, on esqueixem una burrata petita amb els dits.
  7. Hi afegim els daus de tomàquet, les olives negres tallades a rodelles, ametlles torrades que maltrenquem, unes quantes fulles d'alfàbrega fresca, l'oli de l'all cremat i sal.
Anar al contingut