Tomàquet amb all i burrata
INGREDIENTS
200 g de tomàquet tipus blau
1 burrata petita
40 ml d'oli
10 g d'ametlles torrades
10 g d'olives negres
5 grans d'all
1 branca de farigola
Alfàbrega
Sal
PREPARACIÓ
- Comencem preparant l'all cremat escalfant a foc fort una cassola amb 40 ml d'oli i hi afegim una branca de farigola.
- Mentrestant pelem 5 grans d'all, els afegim a la cassola i els hi deixem cremant.
- Tallem a daus grossos 200 g de tomàquet tipus blau i el reservem en un bol.
- Salpebrem el tomàquet.
- Agafem la cassola amb els alls cremats i l'oli i ho aboquem per sobre dels tomàquets amb un colador. D'aquesta manera només ens quedem amb l'oli.
- Preparem l'emplatat agafant un plat fondo, on esqueixem una burrata petita amb els dits.
- Hi afegim els daus de tomàquet, les olives negres tallades a rodelles, ametlles torrades que maltrenquem, unes quantes fulles d'alfàbrega fresca, l'oli de l'all cremat i sal.