Torrada de bacallà

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un dels peixos blancs més rics en vitamina B12, important en la formació de glòbuls vermells i en el funcionament del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    40 g bacallà fumat
  • 2 ous    
  • 1 llesca pa civada
  • Mantega
  • Pesto
  • Pebre vermell fumat dolç
  • Oli OVE
  • Pebre negre

PREPARACIÓ

1. Fonem a la paella una nou de mantega.

2. Quan s'ha fos, hi posem la llesca de pa.

3. Comencem els ous remenats: batem els ous amb un polsim de sal i unes voltes de pebre.

4. Traiem la llesca de pa de la paella, un cop torrada per les dues bandes, i la reservem.

5. Traiem les molles que hagin pogut quedar a la paella, hi posem un raig d'oli i hi tirem els ous batuts.

6. Remenem constantment per aconseguir la textura idònia dels ous remenats.

7. Tallem el bacallà fumat i l'afegim als ous.

8. Untem la torrada amb pesto i hi posem els ous remenats al damunt.

9. Per acabar, un xic de pebre vermell dolç fumat.

Anar al contingut