Torrada de xocolata al cop de puny
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 1 llesca de pa de pagès
- Dues preses de xocolata
- Oli
- Sal d'escates
PREPARACIÓ
Per fer aquest entrepà, dividim la llesca de pa de pagès en dos.
En un dels trossos hi posem dues preses de xocolata al damunt.
Torrem el pa i aleshores pleguem les dues llesques amb la xocolata al mig. Ho tapem amb paper de plata i es fan un parell de cops de puny. Així, la xocolata es desfà i s'escampa.
Per completar-ho, es pot afegir a sobre l'entrepà una mica d'oli i sal d'escates. Amb aquesta fórmula aconseguim un entrepà de xocolata bo i amb menys calories.
En un dels trossos hi posem dues preses de xocolata al damunt.
Torrem el pa i aleshores pleguem les dues llesques amb la xocolata al mig. Ho tapem amb paper de plata i es fan un parell de cops de puny. Així, la xocolata es desfà i s'escampa.
Per completar-ho, es pot afegir a sobre l'entrepà una mica d'oli i sal d'escates. Amb aquesta fórmula aconseguim un entrepà de xocolata bo i amb menys calories.