Torrades de panettone amb formatge i anxova
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
1/2 panettone
400 g de formatge de cabra
100 g de crema de formatge
80 g de nata
Formatge blau (opcional)
Mantega
Anxoves
1 llima
Alfàbrega
PREPARACIÓ
- Tallem el panettonne, descartant la part més dura de la base, amb porcions de la mida que vulgueu fer les torrades. Nosaltres les hem fet en forma de lingots.
- Els torrem en una paella, amb un dau de mantega, per les quatre cares.
- En un bol, barregem els formatges amb la nata i treballem fins que ens quedi una mescla cremosa. Hi podeu afegir una mica de formatge blau, o posar-hi un altre tipus de formatge fàcil d'untar, i afegir herbes i una mica de ratlladura de llima sobre el formatge.
- Un cop feta la crema de formatge, amb l'ajuda d'una mànega pastissera la posem per sobre de les torrades de panettone, i a la part superior hi afegim una anxova.
- A punt per emplatar!