Torrades de panettone amb formatge i anxova

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1/2 panettone

    400 g de formatge de cabra

    100 g de crema de formatge

    80 g de nata

    Formatge blau (opcional)

    Mantega

    Anxoves

    1 llima

    Alfàbrega

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem el panettonne, descartant la part més dura de la base, amb porcions de la mida que vulgueu fer les torrades. Nosaltres les hem fet en forma de lingots.
  2. Els torrem en una paella, amb un dau de mantega, per les quatre cares.
  3. En un bol, barregem els formatges amb la nata i treballem fins que ens quedi una mescla cremosa. Hi podeu afegir una mica de formatge blau, o posar-hi un altre tipus de formatge fàcil d'untar, i afegir herbes i una mica de ratlladura de llima sobre el formatge.
  4. Un cop feta la crema de formatge, amb l'ajuda d'una mànega pastissera la posem per sobre de les torrades de panettone, i a la part superior hi afegim una anxova.
  5. A punt per emplatar!

 

Anar al contingut