Torradetes de Santa Teresa amb magrana al moscatell
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Narro
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Nuclo, L'Hospitalet de Llobregat
- Informació nutricional -Obre
La magrana és un fruit ric en potassi i molt versàtil ja que es pot utilitzar tant com a posta, com a ingredient en receptes salades com amanides.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 200 g pa de brioix
- 3 ous
- 1 l de llet
- 100 g de sucre
- 1 c/s de canyella en pols
- 1l d'oli de gira-sol
- 10 cl de moscatell
- 1 magrana
- 6 figues fresques (o cireretes d'arboç)
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó la llet amb una mica de canyella en pols i deixeu-la bullir durant uns minuts. Després, deixeu-la refredar.
Mentrestant, poseu en un bol els ous, el sucre i el moscatell i bateu-ho amb un batedor. Quan estigui tot ben batut, aneu-hi afegint la llet amb canyella, ja freda, sense deixar de batre.
A continuació, talleu el pa de briox en rectangles, poseu-los en una safata, cobriu-los amb la barreja de llet amb sucre i ous i deixeu-los reposar a la nevera durant 12 hores.
Per fer les torradetes, passeu els rectangles de pa per ou batut, fregiu-los en una paella amb oli de gira-sol i quan estiguin dauradets reserveu-los sobre paper absorbent.
Tot seguit, arrebosseu-los amb una mica de sucre i canyella en pols, ja barrejats.
Finalment, poseu en un bol els grans de magrana, una mica de sucre i una mica de moscatell, remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar a la nevera durant un parell d'hores.
I ja per acabar, emplateu les torradetes, poseu-hi la magrana al voltant i guarniu el plat amb les figues tallades a quarts.
Mentrestant, poseu en un bol els ous, el sucre i el moscatell i bateu-ho amb un batedor. Quan estigui tot ben batut, aneu-hi afegint la llet amb canyella, ja freda, sense deixar de batre.
A continuació, talleu el pa de briox en rectangles, poseu-los en una safata, cobriu-los amb la barreja de llet amb sucre i ous i deixeu-los reposar a la nevera durant 12 hores.
Per fer les torradetes, passeu els rectangles de pa per ou batut, fregiu-los en una paella amb oli de gira-sol i quan estiguin dauradets reserveu-los sobre paper absorbent.
Tot seguit, arrebosseu-los amb una mica de sucre i canyella en pols, ja barrejats.
Finalment, poseu en un bol els grans de magrana, una mica de sucre i una mica de moscatell, remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar a la nevera durant un parell d'hores.
I ja per acabar, emplateu les torradetes, poseu-hi la magrana al voltant i guarniu el plat amb les figues tallades a quarts.