Torradetes de Santa Teresa d'ensaïmada

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Eugeni de Diego
  • Restaurant: Colmado Wilmot

INGREDIENTS

  • 50 g de sucre blanc

    20 g de mantega

    150 g de nata per cuinar del 18%

    1 ensaïmada

    Crema anglesa

PREPARACIÓ

  1. Caramelitzem el sucre en una paella. Si ho feu a foc mitjà, podeu afegir-hi unes gotetes d'aigua.
  2. Quan el sucre s'hagi caramelitzat, hi afegim la mantega movent la paella per sobre del foc.
  3. A continuació, hi incorporem la nata i ho remenem fins que agafi textura.
  4. Posem l'ensaïmada a la paella i la cobrim amb la salsa de caramel.
  5. Abans de servir-la, fem una crema anglesa, amb un rovell d'ou, llet i sucre. És com una crema catalana, però més líquida. Si voleu la podeu aromatitzar amb vainilla, llimona i/o licor.
  6. Ho emplatem amb la crema anglesa per sota i l'ensaïmada caramelitzada a sobre. Un cop a taula, podeu fer-ne bocinets en funció dels que sigueu. 
Anar al contingut