Torradetes de Santa Teresa d'ensaïmada
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Eugeni de Diego
- Restaurant: Colmado Wilmot
INGREDIENTS
50 g de sucre blanc
20 g de mantega
150 g de nata per cuinar del 18%
1 ensaïmada
Crema anglesa
PREPARACIÓ
- Caramelitzem el sucre en una paella. Si ho feu a foc mitjà, podeu afegir-hi unes gotetes d'aigua.
- Quan el sucre s'hagi caramelitzat, hi afegim la mantega movent la paella per sobre del foc.
- A continuació, hi incorporem la nata i ho remenem fins que agafi textura.
- Posem l'ensaïmada a la paella i la cobrim amb la salsa de caramel.
- Abans de servir-la, fem una crema anglesa, amb un rovell d'ou, llet i sucre. És com una crema catalana, però més líquida. Si voleu la podeu aromatitzar amb vainilla, llimona i/o licor.
- Ho emplatem amb la crema anglesa per sota i l'ensaïmada caramelitzada a sobre. Un cop a taula, podeu fer-ne bocinets en funció dels que sigueu.