Torró de blat de moro i xocolata
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Mitjana
INGREDIENTS
PER A L'ENTAPISSAT DEL TORRÓ
- 100 g de xocolata amb llet
-
100 g de pols de color bronze
PER AL TORRÓ DE BLAT DE MORO
- 240 g de xocolata amb llet
- 96 g de pasta d'avellana
- 156 g de praliné d'avellana
- 14 g de mantega
- 10 g de mantega de cacau
- 196 g de blat de moro torrat
-
5 g de sal
PREPARACIÓ
- Comencem amb l'entapissat per al torró preparant una xocolata desfeta a la qual afegim la pols de color de bronze.
- L'atemperem sobre un marbre fred i la posem en un bol. Un cop la xocolata sigui freda, la posem al motllo del torró i el buidem, de forma que només ens quedi una capa fina.
- Un cop fet l'entapissat, preparem el torró, barrejant la xocolata, el praliné, la pasta d'avellana i una mica de sal.
- Hi incorporem la mantega de cacau i la normal, i el blat de moro torrat i esmicolat amb un robot de cuina o amb la mà de morter.
- Ho fiquem en una màniga pastissera i cobrim el motllo entapissat de xocolata.
- Posteriorment ho cobrim novament amb xocolata desfeta per tancar-lo i ho deixem a temperatura ambient un mínim de dotze hores.