Torró de blat de moro i xocolata

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Mitjana

INGREDIENTS

  • PER A L'ENTAPISSAT DEL TORRÓ

  • 100 g de xocolata amb llet
  • 100 g de pols de color bronze

     

    PER AL TORRÓ DE BLAT DE MORO

  • 240 g de xocolata amb llet
  • 96 g de pasta d'avellana
  • 156 g de praliné d'avellana
  • 14 g de mantega
  • 10 g de mantega de cacau
  • 196 g de blat de moro torrat
  • 5 g de sal

     

PREPARACIÓ

  1. Comencem amb l'entapissat per al torró preparant una xocolata desfeta a la qual afegim la pols de color de bronze.
  2. L'atemperem sobre un marbre fred i la posem en un bol. Un cop la xocolata sigui freda, la posem al motllo del torró i el buidem, de forma que només ens quedi una capa fina.
  3. Un cop fet l'entapissat, preparem el torró, barrejant la xocolata, el praliné, la pasta d'avellana i una mica de sal.
  4. Hi incorporem la mantega de cacau i la normal, i el blat de moro torrat i esmicolat amb un robot de cuina o amb la mà de morter.
  5. Ho fiquem en una màniga pastissera i cobrim el motllo entapissat de xocolata.
  6. Posteriorment ho cobrim novament amb xocolata desfeta per tancar-lo i ho deixem a temperatura ambient un mínim de dotze hores. 
Anar al contingut