Torró de neules
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Mitjana
INGREDIENTS
PER A L'ENTAPISSAT DEL TORRÓ:
1 kg de xocolata amb llet
PER AL FARCIT DE NEULES:
120 g de xocolata amb llet
240 g de praliné d'avellanes
27 g de mantega
12 g de mantega de cacau
90 g de neules trossejades
0,6 g de sal
PREPARACIÓ
- Preparem l'entapissat desfent la xocolata a foc lent.
- Un cop desfeta la xocolata, la posem en un motllo que ha de quedar cobert només per una capa fina i ho temperem en un lloc fred (sense posar a la nevera).
- La resta de la xocolata la tornem al bol (reservant-ne una mica per tancar el torró, amb un entapissat superior).
- Afegim a la xocolata el praliné d'avellana (el podeu preparar abans afegint a parts iguals fruits secs torrats i xocolata), les mantegues desfetes, un punt de sal i les neules esmicolades, i omplim el motllo entapissat. (Aquest farcit es pot modificar al gust).
- Tornem a entapissar la part superior amb una capa fina de xocolata i ho deixem temperar fins que se solidifiqui.
- Ho servim amb més neules esmicolades per sobre i amb un arbre de Nadal fet amb peces de xocolata.