Torró de neules

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Mitjana

INGREDIENTS

  • PER A L'ENTAPISSAT DEL TORRÓ:

    1 kg de xocolata amb llet

     

    PER AL FARCIT DE NEULES:

    120 g de xocolata amb llet

    240 g de praliné d'avellanes

    27 g de mantega

    12 g de mantega de cacau

    90 g de neules trossejades

    0,6 g de sal

PREPARACIÓ

  1. Preparem l'entapissat desfent la xocolata a foc lent.
  2. Un cop desfeta la xocolata, la posem en un motllo que ha de quedar cobert només per una capa fina i ho temperem en un lloc fred (sense posar a la nevera).
  3. La resta de la xocolata la tornem al bol (reservant-ne una mica per tancar el torró, amb un entapissat superior).
  4. Afegim a la xocolata el praliné d'avellana (el podeu preparar abans afegint a parts iguals fruits secs torrats i xocolata), les mantegues desfetes, un punt de sal i les neules esmicolades, i omplim el motllo entapissat. (Aquest farcit es pot modificar al gust).
  5. Tornem a entapissar la part superior amb una capa fina de xocolata i ho deixem temperar fins que se solidifiqui.
  6. Ho servim amb més neules esmicolades per sobre i amb un arbre de Nadal fet amb peces de xocolata.
Anar al contingut