Torró de xocolata i fruits secs
- Programa: Dolça Catalunya
- Cuina: Ramon Ribera Vicens
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
500 g de xocolata (70% cacau - cobertura)
- 150 grams de fruits secs o una peça de torró d'Agramunt
PREPARACIÓ
- Fem bocins la xocolata i la desfem al bany maria.
- Quan arribi a 45º en treiem 2/3 parts en compte perquè no hi caigui aigua que desfaria el greix del cacau.
- Treballem la xocolata sobre el marbre fins a deixar-la a 30º per trencar els cristalls.
- Incorporem la xocolata treballada al bol del bany maria. La mescla tindrà uns 31º.
- Amb la màniga pastissera, omplim els motlles.
- Per últim, els decorem amb els fruits secs.
- Hi podem posar imaginació amb el sabor. A la xocolata negra li anirà bé la ratlladura de la llimona. O dos grans de cafè soluble també li donaran un gust peculiar. Amb els fastucs, també ho podem amanir amb grans de sal.