'Tortes' d'artemísia vulgar farcides de melmelada de flors de romaní
- Programa: De vacances
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 200 g de farina
- 120 g de sucre
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 100 g d'artemísia vulgar
- 300 cl de llet de soja
- 20 cl d'oli
- Melmelada de flors de romaní
PREPARACIÓ
* Barregeu la farina, el sucre i el llevat en pols.
* Passeu pel túrmix l'artemísia vulgar, la llet de soja i l'oli.
* Barregeu els líquids amb els sòlids i bateu-ho tot enèrgicament.
* Cuineu les "tortes" com si es tractés d'unes creps. L'única diferència és que han de quedar més amples.
* Talleu-les en quatre trossos i farciu-les amb melmelada de flors de romaní.
* Passeu pel túrmix l'artemísia vulgar, la llet de soja i l'oli.
* Barregeu els líquids amb els sòlids i bateu-ho tot enèrgicament.
* Cuineu les "tortes" com si es tractés d'unes creps. L'única diferència és que han de quedar més amples.
* Talleu-les en quatre trossos i farciu-les amb melmelada de flors de romaní.