Trena d'espinacs i pernil
INGREDIENTS
1 pasta de full
1 ou
100 g de pernil cuit Delizias Pétalos Noel
50 g d'espinacs baby
50 g de porro
Mostassa d'estragó
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Maltallem 50 g d'espinacs baby i els reservem en un bol.
- Tallem a microllunes 50 g de porro, només la part blanca, i ho afegim al bol.
- Salem una mica el bol perquè es morfeixi tot durant dos minuts.
- Agafem la pasta de full i l'estenem bé fent-hi incisions obliqües als laterals, deixant el centre intacte.
- Al centre hi posem dues cullerades de mostassa d'estragó i posteriorment hi afegim 100 g de pernil dolç.
- Sobre el pernil hi posem els vegetals i una mica de pebre.
- Un cop tinguem tots els ingredients al mig, és el moment de tancar la pasta de full fent forma de trena, és a dir, intercalant els laterals.
- Batem un ou i pintem la part de sobre de la trena.
- Un cop llesta, l'enfornem durant 15 minuts a 210 ºC.
- Quan hagin passat els 15 minuts, la traiem del forn i l'emplatem.